Rhidauna (De Schaduw van de Revenaunt, Boek 1)

ABOUT Paul E. Horsman

Paul E. Horsman
Paul E. Horsman (1952) is a Dutch and International Fantasy Author. Born in the sleepy garden village of Bussum, The Netherlands, he now lives in Roosendaal, a town on the Dutch-Belgian border. He has been a soldier, a salesman, a scoutmaster and from 1995 till his school closed in 2012 a More...

BUY ONLINE

Description

'Rhidauna', het eerste boek van de grote fantasy-serie 'De Schaduw van de Revenaunt'.

 De avond voor zijn meerderjarigheidsfeest glipten Ghyll en zijn twee vrienden hun kasteel uit voor een clandestiene jachtpartij die hun leven voorgoed zal veranderen.

De jacht loopt uit op een ramp, en met een van hen ernstig gewond, keren ze net op tijd terug om te zien hoe hun eilandkasteel verwoest wordt door macabere krijgers uit een drakenboot, en door zwermen vuurspuwende aasvogels. Ghyll's achttiende verjaardag verandert in een nachtmerrie als ze de nacht in vluchten.

Nu begint een epische reis om uit te vinden wie probeert ze te doden ... en vooral, waarom?

Gelukkig kunnen ze rekenen op een kleurrijke schare nieuwe vrienden, waaronder een soms overdreven enthousiaste vuurmagiër, een onervaren paladijn en een jonge beestmeesteres die een woeste bergleeuwin is.

Al snel blijkt dat niet één maar meerdere duistere magiërs het op hen voorzien hebben. Zijn die echt volgelingen van een verschrikkelijke, lang vergeten organisatie?

En wiens koude hand reikt over de grenzen van ruimte en tijd om het verzwakt Rhidauna te verpletteren? 

"Rhidauna door Paul E. Horsman is een boeiend en snel fantasy verhaal dat je meeneemt op een spannend, actievol avontuur in een land vol met krachtige magie, hebzucht en verraad." (Readers 'Favorite Review)

 "Ik vond het fijn dat Rhidauna niet breed uitweidde maar zich concentreerde op het verhaal." (DBB96, Amazon Beoordelaar)

"Rhidauna levert een in wezen nobel en hartverwarmend verhaal." (Awesome Indies Review)