Iesi din labirint (Get out of the maze)
Publisher : Luca Dezmir
Description
Este o carte menita sa-ti arate cum sa iesi din labirintul problemelor financiare, in care cea mai mare parte a oamenilor se afla, de-a lungul existentei lor. Solutii si tehnici practice de a face mai multi bani si de a-ti gasi independenta financiara in stilul tau.

This book is ment to lead you out of your personal finance maze, in wich most of the people are lost for their entire life. Solutions and practical technics to make more money and to fin financial freedom, in your own style.


The Story Behind This Book
Am inceput sa scriu aceasta carte cu gandul la mine, cu gandul la tinerii care pornesc in viata. Cu gandul la mine, la faptul ca am inceput sa lucrez pentru independenta mea financiara dupa treizeci de ani: destul de tarziu. Primii ani au fost cei mai grei, pentru ca am pornit cu un capital hilar de mic, iar acest capital crestea cu o viteza proportionala cu marimea lui. Acest lucru imi producea o stare de frustrare, legata nu de procesul in sine, ci de faptul ca finantele personale intrasera in atentia mea atat de tarziu in viata! Cu gandul la tineri, pe care familia, scoala si societatea ii indeamna sa devina angajatii (mergi la scoala, invata bine, pentru a putea avea o slujba bine platita). Acestor tineri nu li se prezinta, cum ar fi normal, toate celelalte modalitati de a face bani, ca liber profesionist, patron sau investitor.


Praise and Reviews
“Cartea aceasta este lectura obligatorie pentru toti cei care vor sa-si ia destinul financiar in propriile maini. Daca ar fi dupa mine, as adapta-o si as face-o materie obligatorie in liceele si facultatile romanesti.
Iar pentru cunoscatori, Luca nu este un Robert Kiyosaki autohton. Este mai mult decat atat. Pentru ca adapteaza finantele personale la specificul romanesc si ne ofera instrumente simple, usor de inteles si foarte eficiente.”
Ionut Ciurea, antreprenor, liderul proiectului Empower

“Cartea lui Luca este atat o vasta sursa de informatii utile pentru finantele personale, cat si un excelent instrument practic de educatie financiara. Singurul meu regret este ca nu am citit-o in urma cu 10 ani.”
Stefan Murgeanu, autor, expert in piata muncii


Buy

Related Links
 
Luca Dezmir
Autor, pasionat de finante personale, investitor la Forex si in imobiliare.

Proiecte:

http://milionarulmioritic.com
site de finante personale, investitii More...